Saldo checken

Check mijn saldo

Waar kan ik die vinden?

Hoe werkt dit precies

Check je saldo

Om je saldo te checken voer je het 19-cijferig nummer op de achterzijde van je Jewelcard in. Deze vind je onder de streepjescode. Of in je e-mail als je een digitale Jewelcard hebt ontvangen.

Jewelcard inwisselen?

Vul je gegevens in en klik op ‘Check je saldo.’ Voer daarna de pincode in. Deze vind je onder de kraslaag. Bekijk daarna onze aangesloten juweliers waar je jouw Jewelcard kunt inleveren.

Veelgestelde vragen

Hoe controleer ik mijn saldo en geldigheid?

Je kunt het saldo en geldigheid van je Jewelcard eenvoudig controleren op onze saldocheck pagina. Hier voer je het 19-cijferige kaartnummer van je Jewelcard in. Deze gegevens bevinden zich op de achterkant van de Jewelcard.

Wat is de maximale waarde van een cadeaubon?

Je kunt ieder willekeurig bedrag kiezen vanaf minimaal € 5,00 tot maximaal € 150,00.

Hoe lang is de Jewelcard geldig?

De Jewelcard wordt geactiveerd geleverd. Vanaf de uitgiftedatum blijft de Jewelcard twee jaar geldig. De geldigheid van jouw Jewelcard kun je bekijken m.b.v. de saldochecker.

Jewelcard cadeau geven?

Jewelcard: Dé Cadeaukaart voor Sieraden en Horloges in Nederland

Op zoek naar het perfecte geschenk? Met de Jewelcard cadeaukaart maak je iedere liefhebber van sieraden en horloges blij.

Het kiezen van een passend sieraad of horloge kan een uitdaging zijn, maar met de Jewelcard heeft de ontvanger de vrijheid om zelf het perfecte item te selecteren bij een van de juweliers door heel Nederland.

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of zakelijke relatie, een Jewelcard biedt de ontvanger een wereld aan keuze. Beschikbaar in waarden tussen €5 en €150, kan de cadeaukaart eenvoudig online besteld worden via onze website.

Je kunt daarbij ook kiezen voor een feestelijke verpakking en een persoonlijke boodschap toevoegen om jouw cadeau extra speciaal te maken.

Verder is het mogelijk om de Jewelcard te kopen bij diverse fysieke verkooppunten. Zo wordt het geven van een luxe cadeau, zoals een prachtig sieraad of stijlvol horloge, gemakkelijker dan ooit. Kies voor de Jewelcard en geef een geschenk dat echt in de smaak valt!

Bestel nu jouw Jewelcard en verras iemand met het cadeau van keuze en kwaliteit!

Jewelcard cadeau gekregen?

Gefeliciteerd met je Jewelcard Cadeaukaart!

Welkom in de wereld van luxe en stijl met je gloednieuwe Jewelcard, de ultieme cadeaukaart voor liefhebbers van sieraden en horloges. Met de Jewelcard heb je de vrijheid om zelf het perfecte sieraad of horloge uit te kiezen bij één van de meer dan 300 aangesloten juweliers in Nederland.

Ontdek de mogelijkheden die je Jewelcard biedt. Of je nu op zoek bent naar elegante oorbellen, een gouden ketting, of een chic horloge, je kunt met je cadeaukaart precies vinden wat je hart begeert. Begin met een snelle saldocheck op onze website om de waarde en geldigheid van je cadeaukaart te bevestigen. Daarna kun je eenvoudig zoeken naar deelnemende juweliers in jouw omgeving door je woonplaats in te voeren op onze site.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je Jewelcard te gebruiken in een van de uitgebreide webshop juweliers die aangesloten zijn bij Jewelcard. Of je nu in de winkel of online shopt, met de Jewelcard geef je een persoonlijke touch aan je cadeau.

Gebruik je Jewelcard vandaag nog en trakteer jezelf op een onvergetelijk cadeau dat je zelf uitkiest.

Check je Jewelcard saldo online

Check je Jewelcard Saldo

Wil je weten hoeveel tegoed er nog op je Jewelcard staat? Het checken van je saldo is snel en eenvoudig! Bezoek onze website en ga naar de saldo checken-pagina om direct de waarde van je Jewelcard te controleren. Of je nu thuis bent of onderweg, met onze online saldochecker kun je op elk moment en vanaf elk apparaat jouw cadeaukaart saldo raadplegen.

Zorg dat je jouw kaartnummer bij de hand hebt, vul deze in op onze saldo checken-pagina, en klik op 'Saldo Checken' om te zien hoeveel je nog kunt besteden aan sieraden of horloges bij onze aangesloten juweliers.

Check vandaag nog je saldo en blijf op de hoogte van je uitgavemogelijkheden met Jewelcard. Ga je binnenkort winkelen? Zorg dat je weet wat je kunt uitgeven!

Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verstuurd.