Over ons

Jewelcard: dé cadeaukaart voor sieraden en horloges!

Jewelcard is de meest originele cadeaukaart die er op het moment te vinden is. De gever kan eenvoudig via deze website een plastic cadeaupasje bestellen met een waarde naar keuze. De gelukkige ontvanger van de Jewelcard kan deze verzilveren bij meer dan 300 juweliers door heel Nederland én bij de online sieradenwinkel. Het uitkiezen van accessoires voor iemand anders kan namelijk een lastige opgave zijn. Met de Jewelcard sla je nooit meer de plank mis!

Diamonds are a girl's (or guy's) best friend!

De Jewelcard is een zeer geliefd cadeau onder zowel mannen als vrouwen en voor jong en oud. Met deze leuke cadeaukaart kan de ontvanger zelf een mooie ketting, een paar oorbellen, een stijlvol horloge of een andere accessoire uitkiezen. Het is dan ook letterlijk een cadeau die hij of zij nooit meer zal vergeten en voor altijd bij zich kan dragen. Wil je zeker weten dat jouw cadeau in de smaak valt? Bestel dan nu eenvoudig en snel online een Jewelcard.

Snelle en persoonlijke service

Bij ons bedrijf doet het team er dagelijks alles aan om van de Jewelcard het mooiste cadeau van Nederland te maken. Hoe doen we dat? We zorgen voor een duidelijke en gebruiksvriendelijke website en houden deze up-to-date. Zo houden we bijvoorbeeld het aanbod van aangesloten juweliers goed bij. Heb je een vraag over de Jewelcard? Wanneer de vraag niet beantwoord wordt op de pagina van de veelgestelde vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Die zet zich altijd voor 100% in om iedereen te helpen met zijn/haar vraag.

Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verstuurd.