Juwelier van Moorsel

Familiebedrijf Juwelier van Moorsel, opgericht in 1941, heeft een rijke geschiedenis van meer dan 70 jaar in de juweliersbranche. Hoewel er veel is veranderd en geëvolueerd, zoals verhuizingen en het toevoegen van Goud Inkoop Bussen aan het bedrijf, is de kernwaarde van vakmanschap en familietraditie altijd behouden gebleven. Het vakmanschap bij Juwelier van Moorsel gaat al drie generaties lang over van vader op zoon. In ons eigen atelier creëren we op maat gemaakte sieraden en voeren we dagelijks reparaties uit, zowel voor onze eigen klanten als voor andere juweliers in het hogere segment. Dankzij onze bewezen vakbekwaamheid en klassieke benadering, staat Juwelier van Moorsel bekend om de hoge kwaliteit en degelijkheid van elk sieraad. Hoewel we trouw blijven aan onze traditionele productiemethoden, innoveren we ook met de tijd. Ons goudsmidatelier maakt nu gebruik van moderne technologieën zoals computerontwerp en 3D-printing, gecombineerd met ambachtelijke afwerking. Dit zorgt voor een perfecte mix van traditie en innovatie in elk sieraad dat we creëren. Bij Juwelier van Moorsel is vrijwel alles mogelijk dankzij het vaardige personeel, de jarenlange ervaring en het moderne gereedschap in ons atelier. We streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen en u te voorzien van sieraden die echt uniek zijn.

Ga naar de website

Adres en contact

Molendijk 45

3262 AH Oud-Beijerland

Jewelcard cadeau geven?

Jewelcard: Dé Cadeaukaart voor Sieraden en Horloges in Nederland

Op zoek naar het perfecte geschenk? Met de Jewelcard cadeaukaart maak je iedere liefhebber van sieraden en horloges blij.

Het kiezen van een passend sieraad of horloge kan een uitdaging zijn, maar met de Jewelcard heeft de ontvanger de vrijheid om zelf het perfecte item te selecteren bij een van de juweliers door heel Nederland.

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of zakelijke relatie, een Jewelcard biedt de ontvanger een wereld aan keuze. Beschikbaar in waarden tussen €5 en €150, kan de cadeaukaart eenvoudig online besteld worden via onze website.

Je kunt daarbij ook kiezen voor een feestelijke verpakking en een persoonlijke boodschap toevoegen om jouw cadeau extra speciaal te maken.

Verder is het mogelijk om de Jewelcard te kopen bij diverse fysieke verkooppunten. Zo wordt het geven van een luxe cadeau, zoals een prachtig sieraad of stijlvol horloge, gemakkelijker dan ooit. Kies voor de Jewelcard en geef een geschenk dat echt in de smaak valt!

Bestel nu jouw Jewelcard en verras iemand met het cadeau van keuze en kwaliteit!

Jewelcard cadeau gekregen?

Gefeliciteerd met je Jewelcard Cadeaukaart!

Welkom in de wereld van luxe en stijl met je gloednieuwe Jewelcard, de ultieme cadeaukaart voor liefhebbers van sieraden en horloges. Met de Jewelcard heb je de vrijheid om zelf het perfecte sieraad of horloge uit te kiezen bij één van de meer dan 300 aangesloten juweliers in Nederland.

Ontdek de mogelijkheden die je Jewelcard biedt. Of je nu op zoek bent naar elegante oorbellen, een gouden ketting, of een chic horloge, je kunt met je cadeaukaart precies vinden wat je hart begeert. Begin met een snelle saldocheck op onze website om de waarde en geldigheid van je cadeaukaart te bevestigen. Daarna kun je eenvoudig zoeken naar deelnemende juweliers in jouw omgeving door je woonplaats in te voeren op onze site.

Gebruik je Jewelcard vandaag nog en trakteer jezelf op een onvergetelijk cadeau dat je zelf uitkiest.

Check je Jewelcard saldo online

Check je Jewelcard Saldo

Wil je weten hoeveel tegoed er nog op je Jewelcard staat? Het checken van je saldo is snel en eenvoudig! Bezoek onze website en ga naar de saldo checken-pagina om direct de waarde van je Jewelcard te controleren. Of je nu thuis bent of onderweg, met onze online saldochecker kun je op elk moment en vanaf elk apparaat jouw cadeaukaart saldo raadplegen.

Zorg dat je jouw kaartnummer bij de hand hebt, vul deze in op onze saldo checken-pagina, en klik op 'Saldo Checken' om te zien hoeveel je nog kunt besteden aan sieraden of horloges bij onze aangesloten juweliers.

Check vandaag nog je saldo en blijf op de hoogte van je uitgavemogelijkheden met Jewelcard. Ga je binnenkort winkelen? Zorg dat je weet wat je kunt uitgeven!

Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verstuurd.