Anijss juwelier

Adres
Menton Passage 11, 2037 AB Haarlem
Telefoon
(023) 5333 233
JewelCard Haarlem Anijss juwelier
JewelCard Haarlem Anijss juwelier

Anijss Juwelier werkt al ruim 200 jaar in deze business. Van vader op zoon op kleinzoon op achterkleinzoon.

Deze unieke branche hebben wij overgenomen van onze grootouders. Sinds tweehonderd jaar geleden begonnen zij hun werk als goudsmeden. En sinds die tijd maakte zij zelf hun eigen handgemaakte sieraden. Generatie na generatie hebben wij deze kunst overgenomen. 

Naast onze eigen ervaring hebben wij ook certificaten als diamant specialist.Wij repareren onze reparaties in onze eigen werkruimte, de reparaties van onze klanten gaan de winkel dus niet uit. 

Naast dat bieden wij klanten de kans om hun eigen ideeën/ontwerpen te laten maken bij ons, dus alles is mogelijk.Onze collecties worden voor ons speciaal gemaakt bij bekende fabriekanten voor grote merken. Er zit geen tussen persoon die voor ons het inkopen doet, op deze manier kunnen wij onze klanten op het juiste manier verwennen met de allermooiste collecties.

De hoeveelheid kennis en know how is door de generaties heen opgebouwd tot een zeer omvangrijk netwerk.Een aantal familieleden werkt met de grootste distributiebedrijven in Dubai, waar de sieradenwereld subliem is.Omdat er dus geen tussenpersonen zijn kan Anijss stunten met grote merken.