Juwelier P.J. van Rooij

Adres
Hoofdstraat 48, 5171 DE Kaatsheuvel
Telefoon
0416-274570
JewelCard Kaatsheuvel Juwelier P.J. van Rooij
JewelCard Kaatsheuvel Juwelier P.J. van Rooij

Juwelier van Rooij is een vertrouwde, gezellige winkel waar de keuze en de service enorm is. Ons familiebedrijf zit sinds 1936 in Kaatsheuvel gevestigd en is in november 2011 in zijn geheel verbouwd in een moderne- warme en sfeervolle zaak. U kan bij ons een enorm aanbod vinden in klassieke en moderne sieraden in  GOUD - ZILVER - BRILJANT - en ook in staal en vergulde moderne sieraden.
 
In horloges hebben wij ook een ruim aanbod voor elke leeftijd een prachtig en goed horloge. De merken varieren van klassiek naar modern.
 
Als u op zoek bent naar prachtige, moderne degelijke relatie of trouwringen moet u ook zeker bij ons een kijkje komen nemen. Wij hebben het merk Breuning in alle soorten en variaties, oneindig te combineren, van modern tot tijdloos. In elk geval een aanschaf waar u elke dag, jarenlang plezier van kan hebben. Een bijzondere ring voor een unieke liefde....
 
Wij staan voor u klaar om u een eerlijk - deskundig en passend advies te geven. Wij zijn pas tevreden als U dat bent !!!!